Powered By Blogger

marți, 13 noiembrie 2012

Seturi de Joc Gormiti - Gormiti Playset

     Vârful/Stanca Vulturului (Peak of The Eagle/Gormiti Eagle Rock Playset) - este folosit de Gormiţii din Poporul Aerului şi are un sistem de aruncare tip catapultă.

  

Gormiti Neorganic Pestera lui Obscurio( Cave of Obscurio Playset) - este adăpostul lui Obscurio, are compartimente secrete, aruncă lavă,se scufundă sau se înalţă ducând duşmanii în eroare.



 Vulcan Gormiti( Vulcano Playset) - folosit de Gormitii din Poporul Magmei/Lavei si are mai multe capcane în care pot cădea duşmanii.
Gormiti Set de Joc Forestier (The Forest Refuge)- folosit de Gormiţii din Poporul Pădurii, contine incăperi ascunse, capcane şi alte arme care se pot dovedi de ajutor în luptele cu inamicii.

Peştera Murena (The Murena Den Playset) - folosit de Gormiţii din Poporul Mării, are un sistem de prindere a dusmanilor care se încumetă să intre lăsându-se păcăliţi de aspectul ei.



  Peştera Roscamar (Gormiti The Cavern of Roscamar Playset) - folosită de Gormitii din Poporul Pământului, are încăpereri secrete, arme şi capacane care pot distruge duşmanii care vin cu gânduri cotropitoare.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu